Om oss

Ett familjeföretag med mer än 40 års erfarenhet

PRL AB är ett familjeföretag som har mer än 40 års erfarenhet av byggbranschen och arbetar sedan mitten av 80-talet med sjöentreprenad vilket innebär ett omväxlande och varierande arbete som man kan dela in i tre huvudgrupper.

Vår vision är erbjuda kompletta, eleganta och hållbara kvalitetslösningar med vår kompetens och utrustning. Våra ledstjärnor är kvalitet, långsiktighet och effektivitet.

Våra tre huvudgrupper

DSC_0058

Anläggningsarbeten

där vi bygger och renoverar bryggor, kajer och hamnar. Vi lägger stenkistor, sjökabel, boj och kätting mm. Dessutom gör vi pålning och spontning.

DCIM100MEDIADJI_0027.JPG

Transport och bogsering

Vi transporterar maskiner, djur och material (såsom virke, grus jord mm) ut till öar och ställen där man fördelaktigt gör transporterna på sjön. Med våra landstigningsfartyg, pråmar, bogserare, lastbil mm kan vi ordna Din transport hela vägen.

IMG-20191129-WA0042

Muddring, schakt och mark

I egen regi kan vi erbjuda muddring och borttransportering av material, såväl på land som till sjöss. Muddring kan ske ner till ett djup av 3m med en kapacitet på upp till ca 800 kbm och dygn. Vi uppför pirer, strandskoningar och anlägger sandstränder. Vi utför även nedläggning av avlopp, schaktning, husgrunder och dylika entreprenadarbeten främst på öar och från land svåråtkomliga ställen.